Αρχική :: Ιστορικό εταιρίας

Ιστορικό εταιρίας

Πρωτοπόρος στην κατασκευή και εισαγωγή ανταλλακτικών, αυτοκίνητων και ιδρυτής το 1962 της πρώτης ελληνικής βιομηχανίας κατασκευής ολοκληρωμένου συστήματος εξάτμισης  (Π.Ε.Β.Σ.Σ.Α. ΑΕ), ο Πολύβιος Δ. Μόσχος ιδρύει το 1992 την PM Hellas AE έχοντας στο πλευρό του την νέα γενιά.
Κύριο αντικείμενο της PM Hellas, είναι η εισαγωγή - εξαγωγή και εμπορία καταλυτών, φίλτρων αιθάλης, ολοκληρωμένων συστημάτων εξατμίσεων για το aftermarket, εξατμίσεις ΜΟΤΟ, ανακατασκευή καταλύτη καθώς και ανακατασκευή και καθαρισμού φίλτρων αιθάλης. Στο πέρασμα των χρονών αναπτύχτηκαν συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών. H εταιρεία εισάγει και αντιπροσωπεύει πάνω από 15 μεγάλους κατασκευαστές όπως Asso Marmitte, Sigam, Brain, Magnaflow, Awg, Eec, Bm, Fischer και Vito.
Στην PM Hellas  η προτεραιότητα μας είναι η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Για το λόγο αυτό επενδύουμε διαρκώς σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές και προϊόντα. Το τεχνικό τμήμα, έχοντας πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων καθώς και συνεχή ροή πληροφοριών απο κορυφαίους κατασκευαστές ανταλλακτικών, έχει την δυνατότητα παροχής τεχνικών πληροφοριών και τρόπους επισκευής - τοποθέτησης εξαρτημάτων. Προσφέρουμε ταχυτάτη εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας και διευρύνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας, για να καλύψουμε τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.
Οι ανάγκες του κλάδου επισκευής οχημάτων αλλάζουν και η τεχνολογική εξέλιξη του αυτοκίνητου, δημιουργεί  νέες απαιτήσεις. Στην PM Hellas προσπαθούμε καθημερινά να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα των πελατών μας.
Η PM Hellas διαθέτει δυο κέντρα διανομής ( Αθήνα και Θεσσαλονίκη ) από τα όποια γίνεται η εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το δίκτυο διανομής επιτρέπει στην PM Hellas να προσφέρει τον συντομότερο χρόνο παράδοσης στην αγορά.
Φιλοσοφία της PM Hellas  όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων σε πολύ προσιτές τιμές, η ποιοτική και γρήγορη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και η άμεση παράδοση των προϊόντων μας στο χώρο των πελατών μας.
Η γκάμα των προϊόντων μας ξεπερνά τους 10000 κωδικούς, για αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα, γεωργικά μηχανήματα και για ειδικές κατασκευές.
Ε ίμαστε αποφασιμένοι να συνεχίσουμε την ίδια πορεία ανάπτυξης και να δώσουμε ακόμα πιο μεγάλη προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας.
 
 
mammothservice
Find us on Facebook